Liget Ingatlaniroda

MI AZ A HOME STAGING?

Budapesti ingatlanok professzionális értékesítése, bérbeadása és felkészítése - HomeStaging!

A Home Staging egy hatékony értékesítési technika az ingatlan eladásban, amely integrálja a dekorációt a marketinggel, hogy élményt teremtsen a lakásvásárlók számára. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy a potenciális vásárlók lássák magukat új tulajdonosként az ingatlan megtekintésekor. Kis befektetés esetén is maximalizálja az elérhető legnagyobb profitot.

 

Amit csinálunk:

  • Felmérjük az eladó motivációját és elképzeléseit, felbecsüljük az ingatlanban rejlő lehetőségeket, és meghatározzuk azon teendők listáját amelyek a legkisebb ráfordítás mellett a legmagasabb profit elérését teszik lehetővé. 
  • Miután felmértük a potenciális vevők körét, foglalkozunk a vevők lakásvásárlási motivációja mögött meghúzódó pszichológiával.
  • Világosan meghatározzuk a helyiségek funkcióit, és ennek megfelelően rendezzük be azokat.
  • Kiemeljük az ingatlan legnagyszerűbb tulajdonságait és elvesszük a figyelmet az esetleges zavaró tényezőkről.
  • Professzionális képekkel tesszük a hirdetéseket a vevők számára vonzóvá, emellett minden projektünkhöz készítünk saját weboldalt. 

Korábbi munkáink közt látható, hogy bármilyen típusú és állapotú ingatlant fel tudunk készíteni eladásra, nem ijedünk meg a kihívásoktól!  Minden típusú ingatlanhoz rendelkezünk megfelelő berendezéssel és dekorációval. 

Projektjeink egy első ingyenes konzultációval kezdődnek – vegye fel velünk a kapcsolatot, és foglalja le a időpontját még ma. 

Az Eladod a lakásod csapata segítségével Ön egy professzionális és magasan képzett és minősített Home Staging csapatba fektet be. 

Szeretettel várjuk megkeresését,

                     Bea és Orsi

 

 https://www.eladodalakasod.hu