Bóka-Vajk Orsolya

Tudjon meg többet rólam!

Tudjon meg többet rólam!

Bóka-Vajk Orsolya vagyok, okleveles közgazdász, a Liget11 Ingatlaniroda ügyvezetője, és a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének (MIOSZ) tagjaként folytatom tevékenységemet.

 

Célom egy olyan magasfokú és széleskörű szakmai munka, amely által ügyfeleim elégedetten zárják le az adott ügyletet, melynek lebonyolításában támogattam őket. Szeretném kiemelni, hogy a hagyományos értelemben vett ingatlanközvetítői feladatok mellett minden esetben végzek értékbecslést, befektetési projekteknél megtérülési és hozam kalkulációt, a megbízás jellegétől függően a tanácsadástól kezdve a kivitelezésig vállalom az ingatlan felkészítését is a lehető legmagasabb eladási ár, vagy bérleti díj elérése érdekében. Kiváló angol nyelvtudásom segít a külföldi partnerekkel való sikeres együttműködésben, tárgyalások lebonyolításában.

A MIOSZ keretein belül ügyfeleim támogatom független hitelügyintézők közreműködésével a lehető legjobb hitelfelvételi lehetőség megtalálásában és az ügyintézés gördülékeny levezetésében.

 

Egyetemi tanulmányaimat Pénzügy és Számvitel-, valamint Európai Uniós tanulmányok szakon végeztem a Szent István Egyetemen, emellett BA diplomát szereztem a Holland AERES University-n (CAH Dronten), illetve bejegyzett mérlegképes könyvelőként naprakész információkkal szolgálok számviteli és adózási kérdésekben. Különös tekintettel az adásvételkor felmerülő Illeték és SZJA kérdéskörére, a bérbeadáshoz kapszolódó SZJA kalkulációja és bevallása, vagy épp az AIRBnB-k esetén (azaz rövidtávú bérbeadáskor) fizetendő IFA/ÁFA/TFH kérdéseire. 

 

Hobbim a lakberendezés, a fotózás, munkám során a Home staging projektek kreatív fázisai, imádok utazni, valamint két csodálatos lánygyermek édesanyjaként újabb és újabb kreatív kézműves technikával megismerkedni, ezáltal is minőségi időt tölteni a családommal. 

 

Amennyiben bemutatkozásom után bizalmat szavaz, úgy várom megkeresését az oldalon publikált elérhetőségeim bármelyikén.Kapcsolatfelvétel

Amennyiben kérdése merülne fel, adja meg adatait és felveszem Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a www.liget11.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

Liget Ingatlaniroda

Hiba történt!